Mobirise

FORMACIÓ

Les nostres formacions van dirigides al creixement personal i professional, tant per a professionals de l'educació, mares i pares; com a nivell individual i a totes les edats.
Les trobareu organitzades en 4 àrees, els tallers (que són de curta durada), els cursos (que són de llarga durada o per professorat), dirigides a mares, pares, professionals o insitucions de l'educació (poden ser fetes a mida de l'institució) i activitats (que solen ser setmanals i de continuïtat, on es reserva una plaça)

Mobirise

Tallers

Oferim mínim un taller al mes, n'hi ha que poden tenir relació entre ells i altres que no. Els anem actualitzant d'un trimestre per l'altre, si vols estar actualitzat/da dels tallers, et recomanem que et subscriguis al nostre newsletter.
La majoria de tallers pròpis que oferim tenen relació amb el creixement personal.

Mobirise

Cursos de llarga durada

- Formació en Eneagrama.

- Acompanyament pedagògic.

- Cursos de 30 hores per docents. Properament.

Mobirise

Per a professionals, escoles, AMPA, entitats i institucions

Us proposem uns quants temes interessants, en format xerrada, orientats a entendre millor els nostres fills/es i alumnat.

Mobirise

Activitats

Reconneix i connectat amb el teu cos i les teves emocions, explora la teva intuició i controla la teva ment. Et proposem tot un seguit de sessions de moviment conscient, ioga, meditació, mindfulness per reconnectar-te amb tu i la teva essència i autenticitat.

Tallers destacats

Educació conscient i respectuosa

Taller/xerrada

28 de setembre del 2019

Intel·ligència Emocional per Mares i Pares

Taller vivencial

19 d'octubre del 2019

Introducció a l'Eneagrama

Taller vivencial

23 de novembre del 2019