bootstrap theme

Orientació i teràpia

Un acompanyament a persones i famílies, per tal de millorar la comunicació, les relacions i el benestar emocional, a créixer tot desplegant els propis recursos.

Oferim un seguit de serveis pel treball personalitzat, de forma individual o familiar, des d’una perspectiva interdisciplinària.

Servei d’atenció a famílies
Orientació educativa i teràpia familiar. Dificultats en les relacions pares-fills, dins la parella, comunicació, malestar infantil, gestió de la separació, etc.

Teràpia individual i de parella
Espai de treball sobre les pròpies emocions, l'autoconeixement i creixement personal, crisis personals, ansietat, dificultats a la feina, en les relacions, baixa autoestima, presa de decisions, etc.

Grup de joc i emocions
Grup adreçat a qualsevol nen o nena amb ganes de conèixer-se millor i passar-ho bé amb els altres, i molt especialment, a aquells nens i nenes que per dificultats, ja siguin personals, familiars o escolars, necessitin expressar, aprendre a comunicar-se millor o resoldre algun problema relacionat amb les emocions o habilitats socials.
 
Per més informació o demanar hora, podeu contactar al telèfon 717 717 447

Atenció psicopedagògica

Avaluació i tractament de dificultats d’aprenentatge, de lecto-escriptura, etc. des d’una visió integral de la persona.
Ajudem infants, joves i centres a millorar les seves competències i habilitats a través d’atenció personalitzada i projectes específics.
 
Per més informació o demanar hora, podeu contactar al telèfon 717 717 447